Ring oss 61 26 86 00

Fredag 3.februar hadde Lillehammer-Bil AS gleden av å utdele Norges Vel Medalje for lang og tro tjeneste til tvillingene Espen og Jørn Grønvold.

tvillinger 30 årFredag 3.februar hadde Lillehammer-Bil AS gleden av å utdele Norges Vel Medalje for lang og tro tjeneste til tvillingene Espen og Jørn Grønvold. De er 53 år, og har jobbet hos Lillehammer-Bil siden 1987 som bilmekanikere. Ordfører Espen Granberg Johnsen var tilstede for å utdele medaljen.

Historien er slik forteller gründer og styreformann Kjell Åge Skyttermoen; 

De var begge ansatt hos Caros Bilberging på Gjøvik. De hadde også transport av nye biler fra Drammen Bilhavn, og ut til bilforhandlere i det ganske land. Det ble nok lange dager med til dels ubekvem arbeidstid. Det var familier på gang, hus skulle bygges. Jørn var etablert med familie, og da var ikke Espen langt etter. Slik er det nå med eneggete tvillinger.

Vårt firma var i god vekst og gutta kjørte mange lass med Peugeot til oss. De var kvikke og raske av seg, og likandes gutter.  Jørn spurte om vi ikke kunne trenge en bilmekaniker. Lillehammer-Bil solgte meget bra med nye biler, og det var behov for en bilmekaniker til. Jørn ble ansatt på stedet og startet 09.02.87. Det gikk ikke mere enn noen få dager før han savnet tvillingbroren sin, og spurte om vi ikke også kunne ansette Espen. Den 16.02.87 var også Espen ansatt. Begge hadde fagbrev, og vårt firma har ikke angret en dag på denne avgjørelse. Begge har vært arbeidsomme, flinke, stabile og ikke minst humørspredere, med lite sykefravær gjennom alle disse årene. De har begge mottatt gullklokke ved 25 års ansettelse. Det er ikke få biler de har hatt igjennom på verkstedet. Har regnet ut at de til sammen har hatt over 50000 biler inne på vårt verksted til service og reparasjoner. Tvillingene er godt kjent langt utover distriktet for sin høye kompetanse og erfaring.

Med i dag er også to tidligere medarbeidere som har fått medaljen for lang og tro tjeneste. Vi er glade for å ha så trofaste medarbeidere i vår bedrift. Vi er stolte av å gjennom årene ha delt ut i alt 6 gullklokker.

Åpningstider

Salg
Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Delelager & Verksted
Mandag - Fredag 07.30 - 16.00
Lørdag stengt